Persoonlijke details

Kandidaat CAUAV8756
Geboortedatum 01-04-1993

Opleidingen

2010 - 2013 M.B.O. Ban Bria/Bedrijfsadministratie niveau 4
2008 - 2010
2006 - 2008 V.S.B.O

Werkervaring

2022 - 01-03-2023 Administratief Medewerker

Ik was vooraantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten, beantwoorden van communicatie, plannen van reparatieafspraken en verstrekken van basisinformatie. Ook omvat het opstellen van facturen, berekenen van kosten, verwerken van betalingen en bijhouden van georganiseerde klant- en voertuigdossiers. Daarnaast omvat het beheer van inventaris, bestellen van onderdelen, communiceren met technici over voortgang en controleren van voltooide werkzaamheden voor kwaliteit voordat voertuigen aan klanten worden teruggegeven.

2020 - 01-01-2021

19-pandemie. Helaas werd ik getroffen door personeelsinkrimping en kon mijn contract niet worden verlengd vanwege economische onzekerheid. Ondanks het verlies ben ik trots op mijn toewijding en prestaties. Ik heb waardevolle vaardigheden geleerd die ik in mijn toekomstige carrière zal benutten. De pandemie heeft me geleerd over veerkracht en aanpassingsvermogen, en ik kijk met optimisme naar de toekomst en nieuwe mogelijkheden voor professionele groei.

2018 - 01-01-2020 Verkoopvertegenwoordiger

Als verkoopteamlid bij Garage Cordia had ik een essentiële rol in het stimuleren van de voertuigverkoop en het ondersteunen van klanten bij weloverwogen beslissingen.Mijn taken omvatten het hartelijk verwelkomen van klanten, actief luisteren naar hun behoeften, verstrekken van gedetailleerde informatie over voertuigen, organiseren van proefritten en voertuigdemonstraties, onderhandelen over prijzen en financiering, beheren van documentatie, opbouwen van langdurige klantrelaties, bijhouden van industriekennis en bijdragen aan het behalen van verkoopdoelen binnen het team.

2017 - 01-01-2018 Verhuurmakelaar / Frontoffice medewerker

2016 - 01-01-2017 Driver en Data Entry Clerk

2016 - 01-01-2017 chauffeur

goederen en personen, resulterend in tevreden klanten en goed onderhouden voertuigen. In mijn rol als data entry clerk was ik verantwoordelijk voor nauwkeurige gegevensinvoer, foutcontroles en het waarborgen van consistentie en integriteit in digitale systemen. Deze ervaring heeft mijn aanpassingsvermogen vergroot en mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden versterkt, zowel in praktisch transportwerk als in administratieve taken.

2015 - 01-01-2016 Service Assistente

2015 - 01-01-2016 Service Assistente

cruciale rol in het waarborgen van operationele efficiëntie. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het ophalen van klanten op verschillende locaties, het voorbereiden van auto's voor verhuur en coördineren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Deze ervaring heeft mijn klantenservicevaardigheden en operationele inzichten verrijkt, en mijn vermogen om te plannen, samen te werken en problemen op te lossen versterkt.

2014 - 01-01-2015 Chauffeur / Licht administratief medewerker

2014 - 01-01-2015 balie medewerkster

het ophalen van klanten op verschillende locaties, telefonisch contact, filewerk en werken op de schadeafdeling. Deze ervaring versterkte mijn klantenservicevaardigheden, bood inzichten in operationele en administratieve aspecten van de autoverhuurindustrie en verbeterde mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden. Mijn tijd bij Budget Rent A Car was leerzaam en stelde me in staat te gedijen in een dynamische en klantgerichte omgeving.

0-0-0000 - heden Rental Agent / Front Office medewerker

essentiële rol in dagelijkse activiteiten, variërend van klantenservice tot administratieve taken en zakelijke interacties. Mijn taken omvatten klantenservice, het openen van huurcontracten, autoverkoop, coördinatie van schadeafhandeling met verzekeringsmaatschappijen, kassatransacties, diverse administratieve taken, af en toe chauffeurswerk, en fungeren als contactpersoon voor zakelijke klanten. Deze diverse verantwoordelijkheden tonen mijn veelzijdigheid en effectief multitasken, waardoor ik waardevolle ervaring heb opgedaan in klantenservice, verkoop, administratie en zakelijke samenwerking.