Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Eigen opleidingscentrum, Pon Academy

Škoda beschikt over een eigen opleidingscentrum, Pon Academy. Pon Academy is een in company opleidingscentrum dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerkprogramma’s voor iedereen in de dealerorganisatie. Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en merken. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en opleidingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Voor je professionele ontwikkeling op technisch vlak beschikt Pon Academy over een vijftal state-of the-art technische trainingslokalen waar de nieuwste technieken getraind worden. Zodoende blijf je up to date in je technische kennis en kan je jezelf blijven ontwikkelen in je technische carrière bij Škoda. Voor het trainen van vaardigheden op niet technisch gebied beschikken we over een aantal multi-functionele trainingslokalen.

Kennis en vaardigheden worden in een ‘blended learning’ methode aangeboden. Zodoende is er een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie. Je wordt, als vanouds, nog steeds begeleid door vakkundige trainers maar het notitieblok en de pen zijn inmiddels vervangen door een tablet en een aantal educatieve apps. Om je ook buiten het trainingslokaal te ondersteunen in je ontwikkeling zetten we, naast klassikale training ook virtuele klassikale training, online training en digitale support tools in.

Pon

De Pon Academy is op de campus van Pon gevestigd in Leusden. Pon vertegenwoordigd samen met de dealer organisatie de merken van Volkswagen AG in nederland. Maar Pon is meer dan alleen auto’s. Bij Pon horen 80 bedrijven. Die opereren in 32 landen en in 9 verschillende werkgebieden. Het is daarmee een internationale handels- en serviceorganisatie.

Van personenauto’s,bedrijfswagens en fietsen tot grond-verzetmachines, scheepsmotoren en elektrotechniek. Met A-merken zoals Cervélo, Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental bieden wij onze klanten het beste van het beste.

Met "Strong brands Dedicated People’’ bouwt Pon samen met hun business partners aan een innovatieve en duurzame positionering. Pon is voortdurend in de beweging. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe activiteit Move in Amsterdam.

Certificering

In jouw vakgebied kan je één van de vele opleidingsprogramma's volgen die leiden tot certificering vanuit de fabrikant. Je eigen Skoda diploma als master technician, schade of garantie specialist, verkoop of service adviseur, service- of salesmanager en chef onderdelen of chef werkplaats. Zomaar een greep uit de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling
Wil je naast je professionele ook andere vaardigheden ontwikkelen dan heb je keuze uit een groot aanbod online training modules. Een catalogus van een kleine honderd titels in categorieën als commercieel, communicatie, management, persoonlijke effectiviteit, etc. In combinatie met bijvoorbeeld coaching of mentoring en een opdracht in de dagelijkse praktijk een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen.

Veel succes met je sollicitatie bij Škoda en we verwelkomen je graag bij de Pon Academy in Leusden voor je eerste training.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
Volkswagen Pon Financial Services Wealer Huiskes-Kokkeler Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Ames Autobedrijf Broekhuis Vallei Auto Groep Veenendaal Bourguignon Leeuwarden B.V. De Waal Autogroep Van den Udenhout Groep
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.