Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij ŠKODA

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de ŠKODA organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

ŠKODA

ŠKODA is een van 's werelds oudste autofabrikanten. Sinds lid van de Volkswagen groep in 1991, heeft het Tsjechische merk zijn verkopen meer dan zes-voudig laten stijgen. ŠKODA auto's zijn "Simply Clever"- hoogfunctioneel, ideaal voor dagelijks gebruik, zeer ruim en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Na consequent vernieuwen en groei van zijn modellengamma in de afgelopen jaren is ŠKODA in volle gang met de volgende fase van de ŠKODA model uitrol. O.a. zal ŠKODA haar aanwezigheid in het SUV-segment uitbreiden..

Lees verder >>>

Automotive Vacatures
Muntstad
inZeist
Regio: Utrecht
Auto Hoogenboom
inRotterdam
Regio: Randstad,Zuid-Holland
Van den Udenhout Groep
inEindhoven
Regio: Noord-Brabant
Van den Udenhout Groep
inDen Bosch/Oss
Regio: Noord-Brabant
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. ŠKODA is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Vallei Auto Groep Veenendaal Bourguignon Leeuwarden B.V. Wealer Pon Dealer Broekhuis Huiskes-Kokkeler Autogroep Muntstad. Ames Autobedrijf De Waal Autogroep Century Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Van den Udenhout Groep A-Point Groep Volkswagen Pon Financial Services
Verkoopleider vacatures gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.