Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij ŠKODA

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de ŠKODA organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

ŠKODA

ŠKODA is een van 's werelds oudste autofabrikanten. Sinds lid van de Volkswagen groep in 1991, heeft het Tsjechische merk zijn verkopen meer dan zes-voudig laten stijgen. ŠKODA auto's zijn "Simply Clever"- hoogfunctioneel, ideaal voor dagelijks gebruik, zeer ruim en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Na consequent vernieuwen en groei van zijn modellengamma in de afgelopen jaren is ŠKODA in volle gang met de volgende fase van de ŠKODA model uitrol. O.a. zal ŠKODA haar aanwezigheid in het SUV-segment uitbreiden..

Lees verder >>>

Automotive Vacatures
Autohaas Groep
inApeldoorn
Regio: Gelderland
Auto Hoogenboom
inRotterdam
Regio: Randstad,Zuid-Holland
A-Point Groep
inAlmere
Regio: Flevoland
Maas Autogroep
inAlphen aan den Rijn
Regio: Zuid-Holland
Autohaas Groep
inApeldoorn
Regio: Gelderland
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. ŠKODA is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Martin Schilder Alkmaar Vallei Auto Groep Veenendaal Broekhuis Muntstad. Century Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Volkswagen Pon Financial Services A-Point Groep Autohaas Groep De Waal Autogroep Auto Borchwerf Groep B.V. Van den Udenhout Groep Huiskes-Kokkeler Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
Verkoopleider vacatures gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.