Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij ŠKODA

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de ŠKODA organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

ŠKODA

ŠKODA is een van 's werelds oudste autofabrikanten. Sinds lid van de Volkswagen groep in 1991, heeft het Tsjechische merk zijn verkopen meer dan zes-voudig laten stijgen. ŠKODA auto's zijn "Simply Clever"- hoogfunctioneel, ideaal voor dagelijks gebruik, zeer ruim en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Na consequent vernieuwen en groei van zijn modellengamma in de afgelopen jaren is ŠKODA in volle gang met de volgende fase van de ŠKODA model uitrol. O.a. zal ŠKODA haar aanwezigheid in het SUV-segment uitbreiden..

Lees verder >>>

Automotive Vacatures
Broekhuis Holding
inHoogeveen
Regio: Drenthe
A-Point Groep
inAmsterdam West
Regio: Noord-Holland
Auto Borchwerf Groep B.V.
inRoosendaal
Regio: Noord-Brabant
Auto Borchwerf Groep B.V.
inRoosendaal
Regio: Noord-Brabant
Wittebrug Autogroep
inDen Haag
Regio: Randstad,Zuid-Holland
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. ŠKODA is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Martin Schilder Alkmaar Muntstad. Broekhuis Bourguignon Leeuwarden B.V. Century Autogroep Volkswagen Pon Financial Services A-Point Groep Autohaas Groep De Waal Autogroep Vallei Auto Groep Veenendaal
Verkoopleider vacatures gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.