Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij ŠKODA

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de ŠKODA organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

ŠKODA

ŠKODA is een van 's werelds oudste autofabrikanten. Sinds lid van de Volkswagen groep in 1991, heeft het Tsjechische merk zijn verkopen meer dan zes-voudig laten stijgen. ŠKODA auto's zijn "Simply Clever"- hoogfunctioneel, ideaal voor dagelijks gebruik, zeer ruim en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Na consequent vernieuwen en groei van zijn modellengamma in de afgelopen jaren is ŠKODA in volle gang met de volgende fase van de ŠKODA model uitrol. O.a. zal ŠKODA haar aanwezigheid in het SUV-segment uitbreiden..

Lees verder >>>

Automotive Vacatures
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Pouw Automotive
inHarderwijk
Regio: Gelderland
Pouw Automotive
inZwolle
Regio: Overijssel
Pouw Automotive
inZwolle
Regio: Overijssel
Pouw Automotive
inZwolle
Regio: Gelderland
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. ŠKODA is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Ames Autobedrijf Century Autogroep De Waal Autogroep Broekhuis A-Point Groep Volkswagen Pon Financial Services Van den Udenhout Groep Huiskes-Kokkeler Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Vallei Auto Groep Veenendaal Muntstad. Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
Verkoopleider vacatures gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.