Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij ŠKODA

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de ŠKODA organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

ŠKODA

ŠKODA is een van 's werelds oudste autofabrikanten. Sinds lid van de Volkswagen groep in 1991, heeft het Tsjechische merk zijn verkopen meer dan zes-voudig laten stijgen. ŠKODA auto's zijn "Simply Clever"- hoogfunctioneel, ideaal voor dagelijks gebruik, zeer ruim en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Na consequent vernieuwen en groei van zijn modellengamma in de afgelopen jaren is ŠKODA in volle gang met de volgende fase van de ŠKODA model uitrol. O.a. zal ŠKODA haar aanwezigheid in het SUV-segment uitbreiden..

Lees verder >>>

Automotive Vacatures
De Waal Autogroep
inGeldermalsen
Regio: Gelderland
A-Point Groep
inRegio Amsterdam, Reg
Regio: Flevoland,Noord-Holland
PSB Bedrijfswageninrichting
inZwijndrecht
Regio: Zuid-Holland
NOORDHOEK Autogroep
inTilburg en Oss
Regio: Noord-Brabant
Muntstad
inŠKODA
Regio: Utrecht
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. ŠKODA is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Martin Schilder Alkmaar Volkswagen Pon Financial Services Broekhuis Vallei Auto Groep Veenendaal Bourguignon Leeuwarden B.V. A-Point Groep Century Autogroep De Waal Autogroep Autohaas Groep Muntstad.
Verkoopleider vacatures gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.