Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Werken bij Škoda is meer dan werken bij zomaar een automerk. Bij Škoda werk je bij een organisatie die volop in beweging is en die vooruit loopt op de nieuwe ontwikkelingen of het nu gaat om digitalisering, elektrificatie of connectiviteit. Het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers is dan ook van cruciaal belang.

Ontwikkeling

Škoda heeft als doel om je continu te ontwikkelen. Wij bepalen, samen met jou en je werkgever, een toekomstpad op basis van je ambities en competenties. Ook al heb je veel ervaring, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er altijd.

Lees verder >>>

Certificering

Met verschillende interne opleidingsprogramma’s bieden wij werknemers nieuwe professionele en persoonlijke perspectieven. Denk aan training, coaching, cursussen, tests en seminars. Werk je bij Škoda dan ben je constant in ontwikkeling en laten we je groeien tot gecertificeerd Škoda medewerker.

Lees verder >>>

Flexibel

Werken is leren en leren is werken. Bij Škoda zorgen we dat leren en werken hand in hand gaan. Wanneer je gaat werken bij Škoda dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder >>>

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
Van den Udenhout Groep Century Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Huiskes-Kokkeler Autogroep Volkswagen Pon Financial Services Vallei Auto Groep Veenendaal De Waal Autogroep Pon Dealer Broekhuis Ames Autobedrijf Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Wealer
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.