Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Functies

Passie voor auto’s? 
Oog voor klanten, techniek en innovatie?
Bereid jezelf verder te ontwikkelen? 

Als starter of professional staan de deuren wagenwijd voor jou open!

Autotechnicus

Leef je uit in een moderne werkplaats! Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de klanten weer onbezorgd de weg op gaan. Dit doe je door reparaties uit te voeren en diagnoses te stellen.

Bekijk de vacatures

Verkoopadviseur

Als succesvol Verkoopadviseur bij Škoda ben je resultaatgericht en commercieel. Maar alleen die eigenschappen zijn niet voldoende, mensenkennis en auto(technische) kennis zijn even zo belangrijk!

Bekijk de vacatures

Alle functies bij Škoda

Škoda biedt jou talloze afwisselende functies met volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Leer ons kennen!

Bekijk alle vacatures

Service Adviseur

Als service adviseur bij Škoda ben jij de schakel tussen de klant en de werkplaats. Door goed te luisteren naar de klant weet jij wat de behoefte is en past hier de handelingen in de werkplaats op aan.

Bekijk de vacatures

Accountmanager

Als accountmanager bij Škoda onderhoud jij contacten met je bestaande klanten en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. Jij zorgt er voor dat de klant altijd tevreden is en dat hij krijgt wat hij wilt bij een aankoop!

Bekijk de vacatures

 

Aftersales manager

Als After Sales Manager of Medewerker verzorg jij het proces na de verkoop van de klant. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden blijft na zijn aankoop. Dit doe je samen met een team om je heen, jij zorgt dan ook dan alle processen na aankoop vlekkeloos verlopen.

Bekijk de vacatures

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager zorg jij dat alles vlekkeloos verloopt binnen jouw dealervestiging. Je draagt het beleid uit die is opgedragen vanuit Škoda, naast het begeleiden van je personeel voer je ook bedrijfskundige taken uit.

Bekijk de vacatures

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.