Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Van den Udenhout Groep

Van den Udenhout Groep

Adresgegevens

Adres:Balkweg 1
Postcode:5232 BT
Stad:'S-HERTOGENBOSCH
Land:NL
Telefoon:+31736464444

Over: Van den Udenhout Groep

Van den Udenhout Groep is een grote Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Zuid - Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Son, Oss en Boxtel. Het nieuwe pand in Eindhoven is het meest vernieuwende Audi pand in Europa!

Met deze nieuwe innovatieve terminal is Van den Udenhout echt vooruitstrevend te noemen. Gastvrijheid, vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen.

Naast de verkoop en het onderhoud van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens biedt Van den Udenhout Groep een scala aan diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux B.V.), Finance & Insurance, alsmede lease (via Autopon Lease).

Autobedrijf Van den Udenhout B.V. is de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer van Zuid - Nederland. Naast de verkoop en het onderhoud van Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, lease (Autopon Lease), schadeherstel (Carlux, Boschman en Autoschade 040), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop. Daarnaast hebben wij een universele garage voor onderhoud, te weten De Garage Boxtel.

Aantal vestigingen:

's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Veghel, Helmond, Son, Veldhoven en Boxtel.

Aantal medewerkers nationaal

500

Sector:

Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Personenauto's

Recente vacatures van Van den Udenhout Groep

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.