Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Škoda

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de Škoda organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Vaak gestelde vragen

En als ik de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen?

Als nieuw ingeschrevene ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Indien je deze toch niet wilt ontvangen kun je op twee manieren te werk gaan.

1. Klik op de link onderaan de nieuwsbrief en zet het vinkvakje uit bij de nieuwsbrief die je niet meer wilt ontvangen. Je krijgt daarna een bevestigingsmail. Indien je op de link in deze bevestiging klikt, ben je uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

2. Je kunt je ook uitschrijven door onder het kopje 'nieuwsbrief' je emailadres in te vullen en op 'aanmelden' te klikken. Hierna zie je op welke nieuwsbrieven je geabonneerd bent. Zet de vinkvakjes uit en klik om dit te bevestigen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail. Je dient via de link in die mail te bevestigen dat je je echt wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
Automotive Vacatures
Pouw Automotive
inKampen
Regio: Overijssel
Pouw Automotive
inHarderwijk
Regio: Gelderland
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Pouw Automotive
inHarderwijk
Regio: Gelderland
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. Škoda is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Bourguignon Leeuwarden B.V. Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Volkswagen Pon Financial Services De Waal Autogroep Vallei Auto Groep Veenendaal Huiskes-Kokkeler Autogroep Wealer Broekhuis Van den Udenhout Groep Ames Autobedrijf
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.