Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in
Werken bij Škoda

Jouw avontuur begint hier!

Ontdek!

Snel zoeken
Benieuwd welke functies jou passen?

Binnen de Škoda organisatie bieden wij volop uitdagende functies. Niets staat jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg!

Vaak gestelde vragen

Wat moet ik me voorstellen bij een LinkedIn? en Dutch Automotives?

LinkedIn is een virtueel sociaal netwerk, dat gericht is op professionals. Als geregistreerde kun je mee profiteren van het (zakelijke) netwerk van andere. Dutch Automotives is een groep die opgericht is, om alle spelers uit de automotive sector bij elkaar te brengen, zodat zij de kans krijgen om bijvoorbeeld oud collega's te ontdekken, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen die andere professionals kunnen beantwoorden. Het netwerk kan gebruikt worden voor het vinden van een baan, andere personen of business-kansen, via aanbevelingen vanuit je netwerk.

Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en mogelijke kandidaten zoeken.

Werkzoekenden kunnen het profiel van managers raadplegen en ontdekken welke van hun bestaande connections haar of hem kan introduceren.

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
Automotive Vacatures
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Pouw Automotive
inMeppel
Regio: Drenthe
Pouw Automotive
inDeventer
Regio: Overijssel
Broekhuis
inHaarlem
Regio: Noord-Holland
Broekhuis
inKoog aan de Zaan
Regio: Noord-Holland
Maak jij het verschil?

Binnen onze organisatie ben jij de weg naar de toekomst. Škoda is een succes-gedreven organisatie dat werkt met de meest gunstige arbeidsvoorwaarden op het gebied van personeel en werktijden. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd kan blijven werken.

Wealer Pon Dealer Volkswagen Pon Financial Services Vallei Auto Groep Veenendaal Bourguignon Leeuwarden B.V. De Waal Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. Van den Udenhout Groep Broekhuis Huiskes-Kokkeler Autogroep Ames Autobedrijf Century Autogroep
www.werkenbijskoda.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.